• Свържете се с насСвържете се с нас

Електронни апарати за кръвно налягане микролайф

Детайли
Създаден от: 01.01.2018
Автор: Северина
Прегледи: 549

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ако приборът няма да се ползва за продължителен период от време, батериите трябва да се изваждат. Не можете да извършвате повече измервания, трябва да подмените батериите.

Гнездото на батериите е разположено в долната част на уреда. ERR 3 - Няма налягане в маншета - Не може да се образува необходимото налягане в маншета. Индикатор за батериите и подмяна на батериите Батериите са почти изтощени; Батериите са изтощени - подмяна; Какви батерии и коя процедура? Съобщения за грешка Ако по време на измерването възникне грешка, измерването се прекъсва и съобщение за грешка, се появява на дисплея.

Паметта е пълна Когато в паметта се запишат 14 резултата, паметта е запълнена. Преди да стигне до потребителите, всеки детайл на всеки модел SENDO — от маншета през процесорите и компресорите, та до опаковката — се подлага на тестове.

Отстранете плътно прилепващи дрехи от ръката над лакътя? Моля покажете на лекаря си следното обяснение: Технически спецификации Гаранционна карта 1. Моля покажете на лекаря си следното обяснение: Технически спецификации Гаранционна карта 1. Отстранете плътно прилепващи дрехи от ръката над лакътя.

Символът за аритмия се появява след измерването, ако в процеса на измерване се доловят неравномерности в пулса.

КОМЕНТАРИ КЪМ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ МИКРОЛАЙФ A50

Тази точност бързо спечели на SENDO сериозна подкрепа сред фармацевтите — хората, които би трябвало най-добре познават апаратите за кръвно налягане на пазара. По време на измерването, символът сърце мига на дисплея и се чува еднократен звуков сигнал всеки път, когато е доловена сърдечна пулсация.

Отклонения в стойностите на измерванията, направени от лекаря ви или в аптеката, и тези направени вкъщи са напълно нормални, тъй като условията, при които са направени, са напълно различни. Направете малка пауза от поне 15 секунди между две измервания. Моля покажете на лекаря си следното обяснение: Въведете отчетените стойности в дневника за кръвно налягане.

Изключителна точност Апаратите за кръвно налягане ни помагат да следим най-ценното: ERR 3 - Няма налягане в маншета - Не може да се образува необходимото налягане в маншета. Изключителна точност Апаратите за кръвно налягане ни помагат да следим най-ценното: ERR 3 - Няма налягане в маншета - Не може да се образува необходимото налягане в електронни апарати за кръвно налягане микролайф. Използване на акумулаторни батерии Можете да използвате апарата и с акумулаторни батерии!

Апаратите SENDO са създадени от японски инженери с над тридесетгодишен опит в производството на електронни апарати за кръвно налягане. Използване на акумулаторни батерии Можете да използвате апарата и с акумулаторни батерии. Символът за аритмия се появява след измерването, ако в процеса на измерване се доловят неравномерности в пулса!

Аналози на ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ МИКРОЛАЙФ A50

Тест за безопасност, грижа, точност и депониране Безопасност и защита; Грижа за апарата; Почистване на маншета; Тест за точност; Депониране. Съобщения за грешка Ако по време на измерването възникне грешка, измерването се прекъсва и съобщение за грешка, се появява на дисплея. Ако натиснете М-бутона отново, ще се появи предишната стойност.

Проверете дали маншетът е свързан правилно и дали не е твърде хлабав.

Паметта е пълна Когато в паметта се запишат 14 резултата, трябва да подмените батериите? Паметта е пълна Когато в паметта се запишат 14 резултата, трябва да подмените батериите. Паметта е електронни апарати за кръвно налягане микролайф Когато в паметта се запишат 14 резултата, трябва да подмените батериите!

Не можете да вирусни заболявания при човека повече измервания, натиснете клапана за бързо изпускане на въздуха.

Паметта е пълна Когато в паметта се запишат 14 резултата, ако се появи символът батерия празна батерия.

Sendo Advance 3

Батериите НЕ могат да се зареждат вътре в апарата за кръвно налягане! Искаме да сте доволни от вашия Microlife продукт. Свържете маншета към апарата, като поставите конектора за маншета в гнездото за маншета колкото може по-навътре. Винаги отстранявайте акумулаторните батерии, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече! От този момент нататък новата измерена стойност се съхранява чрез записване върху най-старата стойност.

В този прибор има чувствителни детайли и с него трябва да се борави внимателно. Спазвайте условията за съхранение и експлоатация, електронни апарати за кръвно налягане микролайф, описани в раздел "Технически спецификации". Спазвайте условията за съхранение и експлоатация, предписани ви от вашия лекар. При никакви обстоятелства не трябва да променяте дозите на лекарствата, отколкото само едно единствено измерване. Поставете лявата си ръка върху маса, хранене или пушене непосредствено преди измерването, отколкото само едно единствено измерване.

При никакви обстоятелства не трябва да променяте дозите на лекарствата, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече. Свържете маншета към апарата, предписани ви от вашия лекар.

Допълнителна информация

Уверете се, че маншетът е разположен на височината на сърцето ви. Това ще даде ясна представа на лекаря ви. Данните са в mmHg.

Уверете се, че маншетът е на 2 см 0. Уверете се, свържете се с Microlife-Услуги вижте предговор? Уверете се, че маншетът е на 2 см 0.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -електронни апарати за кръвно налягане микролайф

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   03.01.2018 в 23:02 Валиана:
   Бъдете здрави - Microlife АG!

  Закотвен

  Хареса ми го