• Свържете се с насСвържете се с нас

Градински саксии от гуми

Детайли
Създаден от: 13.01.2018
Автор: Чепилина
Прегледи: 834

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Това е добър урок и за децата ви — вместо да трупате боклуци и пилеете пари, винаги можете да направите от нищо нещо! На въведения имейл ще получите линк за потвърждение. Приложете трика с найлона и посейте едногодишни растения или подправки.

Има наистина разкошни модели, но те се нуждаят наистина от опит и хубави шаблони. Старите автомобилни гуми също биха могли да се превърнат в чудесни съдове за растения. Увивните и каскадните растения са най-подходящи за тази цел - примерно бръшлян.

Красиво езерце от стари гуми за градината. Също е лесно изпълнима. Трябва ви определена бройка от тях, няколко кутии с ярка боя, четки за рисуване, ножове и добра идея за реализиране. Прави се много лесно, празната черупка се пълни с пръст и вътре се засажда малко растение.

Лесно изпълнимо предложение с изящен ефект! Диван от палети Започваме с може би най-разпространените - мебели от палети, градински саксии от гуми. Ремонт на детска стая: Увивните и каскадните растения са най-подходящи за тази цел - примерно бръшлян. Диван от палети Започваме с може би най-разпространените - мебели от палети. Ремонт на детска стая: Увивните и каскадните растения са най-подходящи за тази цел - примерно бръшлян!

Мушкатото по традиция е сред най-любимите цветя и смело можем да кажем, че е неизменна част от всеки дом. Тази е идея е насочена към всички, които биха искали да прикрепят саксията, направена от гума, за стената или да създадат свободно висяща саксия.
 • Розата е кралицата на цветята и несъмнено всеки любител на цветната красота притежава поне един вид в своята градина. Маса за терасата от дървена макара за кабели Източник:
 • Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, като я споделите с вашите приятели! Започваме с може би най-разпространените — мебели от палети.

П О П У Л Я Р Н О

Вижте как да го направите: Tweet Добавете коментар Име. Освен това лавандулата е особено подходяща за целта, защото е едногодишно растение и кошницата няма да е постоянен дом за нея. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Дори и външният им вид да не е особено привлекателен, винаги можете да ги боядисате и преправите.

Преди да се заловите за работа, сложете ръкавиците. Маса от сноп дърва Не пропускай да видиш: Саксията е готова за засаждане. Преди да се заловите за работа, сложете ръкавиците.

От обикновени стари гуми за кола или трактор може да получите смешни домашни любимци, любими герои, люлки, градински мебели и дори миниатюрни басейни.

Ще започнем с най-лесния и бърз начин за създаване на саксия от автомобилна гума. Ако желаете да придадете друга форма, то тогава очертайте не кръгове, а друг вид шаблон, например - триъгълници. Подходяща е най-вече за летния сезон, като допълнение на екстериора - декориране на беседки, тераси и др.

Увивните и каскадните растения са най-подходящи за тази цел - примерно бръшлян, градински саксии от гуми. Увивните и каскадните растения са най-подходящи за тази цел - примерно бръшлян. Очертайте изкопайте с лопатата дупки с диаметри малко по-големи от гумите!

Няма лимит за въображението нали. Ако статията ви замразени зеленчуци на тиган харесала, подкрепете ни, подкрепете .

Грижи за двора

Също е лесно изпълнима. За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. Суперкубът превръща всяка стая в жилище Няма коментари юни 7, Повече за нея в apartmenttherapy. С помощта на прободен трион зеге , изрежете горната им част.

Вкореняване на рози по метода "Бурито". Започваме с може би най-разпространените - мебели от палети. Вкореняване на рози по метода "Бурито". Вкореняване на рози по метода "Бурито". Вкореняване на рози по метода "Бурито". Започваме с може би най-разпространените - градински саксии от гуми от палети! Вкореняване на рози по метода "Бурито".

Красиво езерце от стари гуми за градината

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Пейка за градината Необходими са бетонни блокчета, дървени греди и възглавници. Осигурете дренаж, изсипете нужното количество почва и засадете избраните цветя. Има наистина разкошни модели, но те се нуждаят наистина от опит и хубави шаблони.

С появата на все повече и Ако статията ви е харесала, подкрепете ни, старите автомобилни гуми също вършат прекрасна работа като саксии! В духа на гумените неща, подкрепете.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -градински саксии от гуми

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   18.01.2018 в 21:51 Мария-Анабела:
   Най-напред направете дупка с шилото върху външната страна на гумата и след това с помощта на острия нож я разширете.

   29.01.2018 в 05:08 Зинко:
   Единственото, с което ще трябва да се снабдите е стара гума, малко камъчета за дренаж, почва и любимите ви цветя.

  Закотвен

  Хареса ми го