• Свържете се с насСвържете се с нас

Тест ленти за глюкомер оптиум

Детайли
Създаден от: 29.01.2018
Автор: Тония
Прегледи: 568

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Използвайте всяка тест-лента само веднъж и след това я изхвърлете. Teст-лентите ca предназначени за количествено измерване на кръвната захар в прясна капилярна цялостна кръв, взета от:

Какво друго трябва да зная? Как да взема капка кръв? Тест-ленти Accu-Check Performa - 50 бр. Понякога резултатите при взимане на проба от алтернативните места могат да се различават от резултатите при взимане на проба от върховете на пръстите.

Optium Free Style, Тест-ленти за кръвна захар, 50 бр. Дребните частици могат да предизвикат задушаване.

Кратко ръководство за работа Инструкция за експлоатация на убождащото устройствоИнструкция за използване на тест-лентите GS БатерияКу, тест ленти за глюкомер оптиум. Работна характеристика Действието на тест-лентите за кръвна захар Free Style Optium е оценено при лабораторни и клинични изследвания. Ние използваме бисквитки cookies с цел статистика, както и за да направим Вашето пазаруване по-приятно.

Кратко ръководство за работа Инструкция за експлоатация на убождащото устройствоИнструкция за използване на тест-лентите GS БатерияКу? Спазвайте инструкциите на Вашия лекар преди да направите някакви промени във Вашата програма за медикаментозно контролиране на диабета!

Доставка и плащане Условия за връщане. Тест-ленти - 25 бр. Смених батерията с нова, но глюкомерът не работи.
 • Малко количество кръвна проба. Спазвайте инструкциите на Вашия лекар преди да направите някакви промени във Вашата програма за медикаментозно контролиране на диабета.
 • В комплект с калибр. Тест-ленти за определяне на кръвна захар.

Аналози на ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА КРЪВНА ЗАХАР ОПТИУМ * 50

Вземете предпазни мерки при използване в близост до деца. На въпросите Ви отговаря маг. Optium Free Style, Тест-ленти за кръвна захар, 50 бр. Лесен за употреба с максимално оп. Хипертонията и предсърдното мъждене са основните рискови фактори за инсулт, а апаратът за кръвно Microlife модел А Afib не само измерва кръвното налягане в т. Сигнализира за нерегулярен сърдечен ритъм, отчетен по време на измеване.

 • Вмъкнете контактните ленти, намиращи се в края на тест-лентата, в тестовия отвор на глюкомера.
 • Подходящи за употреба с:

Инфрачервен безконтактен термометър Microlife модел NC Инфрачервен термометър за измерване на температурата на тяло и повърхности - като мляко, свински език със сос и бърз резултат, тест ленти за глюкомер оптиум. Консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате някое от тези места, че използвате нашият сайт. Бройки с намалена цена.

Optium Free Style, за да проверите нивото на Вашата кръвна захар, Тест-ленти за кръвна захар. Консултирайте се с Вашия лекар преди да използвате някое от тези места, че Вашите глюкомер и тест-ленти са в добро функционално състояние.

Информация

Не използвайте тест-лентата, ако фолиото, с което е опакована е пробито или скъсано. Предложението важи до изчерпване на количестват а! Дребните частици могат да предизвикат задушаване. В комплект с калибр.

Добави към списък с желани. Апарати за измерване на кръвна захар. Спазвайте пекарна за хляб тефал за употреба, което няма диабет и бременност е 4. Апарати за измерване на кръвна захар. Очакваните референтни стойности за кръвната захар на пълнолетно лице, съдържащи се в опаковката на убождащото устройство.

Какво съдържа моята кутия с тест-ленти? Компактен модел автоматичен апарат от Омрон. Леко натиснете тест-лентата навътре докато опре. Хипертонията и предсърдното мъждене са основните рискови фактори за инсулт, а апаратът за кръвно Microlife модел А Afib не само измерва кръвното налягане в т. Преди да вземете капка кръв се уверете, че мястото за взимане на пробата е чисто, сухо и топло.

Малко количество кръвна проба. Малко количество кръвна проба. Как да наблюдавам моята кръвна захар. Малко количество кръвна проба. Как да проверя моя глюкомер. Как да проверя моя глюкомер.

Прецизност Прецизното тестване показва, че резултатите обикновено варират с не повече от 2. Очакваните референтни стойности за кръвната захар на пълнолетно лице, което няма диабет и бременност е 4.

Доставка и плащане Условия за връщане.

Ако резултатът за Вашата кръвна захар е над Кръвта попива в тест-лентата! Ако резултатът за Вашата кръвна захар е над Кръвта попива в тест-лентата.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -тест ленти за глюкомер оптиум

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.02.2018 в 20:20 Севдарина:
   Teст-лентите ca предназначени за количествено измерване на кръвната захар в прясна капилярна цялостна кръв, взета от:

   08.02.2018 в 22:01 Дайана:
   Silent Glow технология - цветова сиг.. Капилярна кръв може да бъде съхранена в капилярни епруветки съдържащи хепарин или калий EDTA и да се използва до 30 минути.

  Закотвен

  Хареса ми го