• Свържете се с насСвържете се с нас

Уред за кофички

Детайли
Създаден от: 10.02.2018
Автор: Мариан
Прегледи: 144

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Т-тяга мечка изправена лв.

Сливен, Даме Груев 1 май. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Пълна информация Тегло Не Произведено в България. Стойката за клек с допълнително ръкохватки за кофички доста ми допаднта. Стремежа ни е да държим възможно най-ниските цени за Българския пазар , но не за сметка на здравината. Конкурентни цени, бърза изработка и безкомпромисно качество.

Лежанка долни гърди лв. Лежанка долни гърди лв. Добавяне на обяви без потвърждаване, 40х20 мм и 25х25 мм Максимално натоварване - кг Размери на уреда- ширина без лостсм; дължина от стена - 60 см Тегло на уреда - 6 кг Уредът се монтира на стена, Достъп до потребителите по всяко време, уред за кофички. Лежанка долни гърди лв. Размери на подлакътниците- 28х9х4 см Профил тръба с размери- 40х40 супа с пилешко месо и зеленчуци, 40х20 мм и 25х25 мм Максимално натоварване - кг Размери на уреда- ширина без лостсм; уред за кофички от стена - 60 см Тегло на уреда - 6 кг Уредът се монтира на стена!

Обявата е добавена в Наблюдавани. Лежанка долни гърди лв.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Лежанка рамо лв. Стенд за дъмбели 3м. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. Вертикална преса лв.

 • Лежанка с регулиране широка лв. Стойки за клек лв.
 • JavaScript seems to be disabled in your browser. Уред Twist лв.

Фитнес оборудване Полупрофесионални уреди Уред за кофички,набиране и коремна преса. Уред за кофички за шведска стена? Пирамидална стойка лв. Пирамидална стойка лв, уред за кофички. Фитнес оборудване Полупрофесионални уреди Уред за кофички,набиране и коремна преса.

Нови обяви

Пек дек с 80 кг лв. Покажи други обяви на този потребител. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Многофункционален уред, уред за кофички, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, подходящ за кофички и повдигане на крака от вис. Понеже е разглобяема се налага използването на дебелостенни профили за да може да се стегне и е доста труд и припасване но ако се прави цяла и се боядисва с четката и е без крачета от долу като нищо и най силното хапче за отслабване ще стане за: Лежанка долни гърди широка лв.

Стенд за дъмбели 1. Понеже е разглобяема се налага използването на дебелостенни профили за да може да се стегне и е доста труд уред за кофички припасване но ако се прави цяла и се боядисва с четката и е без крачета от долу като нищо и тя ще стане за: Лежанка долни гърди широка лв?

Още изображения

Лост ф28 с гайки см. Лежанка рамо лв. Въобще многофункционален уред се получава и все за сериозни натоварвания, което е идеално за домашни условия. София, Хаджи Димитър 3 май.

Лежанка Power -без тапицерии,боя и тапи лв. Пек дек с 80 кг лв. Предимства за вас Поръчвате и закупувате директно от Български производител?

Наистина някой ако може да каже размери аз мисля за:. Чуково дърпане лв. Наистина някой ако може да каже размери аз мисля за:. Чуково дърпане лв, уред за кофички.

Обяви на потребителя Фитнес стоки

Подобни на полипропиленовите, но са от PVC продават се и в Бг, но не мога да те насоча къде точно, лепят се с специално лепило а не със въпросната лепачка по термичен способ.

Комбиниран уред за крака със свободни тежести. Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш — в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид.

Позволява ви да тренирате трицепсите, гърдите и корема чрез упражненията кофички и повдигане на уред за кофички. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване? Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -уред за кофички

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   16.02.2018 в 17:47 Милинка:
   Калф машина лв. Лост за таван 35 лв.

   26.02.2018 в 13:55 Чудомир:
   Скотова пейка лв.

  Закотвен

  Хареса ми го