• Свържете се с насСвържете се с нас

Декоративни корнизи за тавани

Детайли
Създаден от: 22.03.2018
Автор: Балкан
Прегледи: 791

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Цената е за 1 брой от 2 метра. Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ще Ви осигурим най-доброто потребителско изживяване на този уебсайт, както и за събиране на маркетингова информация.

Материал - екструдиран полистирен. H - 85m, W - 60mm. Профил GP Декоративни профили за оформление на интериора. Богата гама от декоративни профили и корнизи за вътрешна и външна украса на вашия дом.

Сравни Сравни Профил F Декоративни профили за оформление на интериора. Профил с множество елегантни извивки в класически стил , подходящ за високи тавани с бял цвят, податлив на оцветяване.

Proba 07 Яну Податлив на боядисване, хотели и ресторанти, декоративни корнизи за тавани. Proba 07 Яну Податлив на боядисване, като основният му цвят е бял. Proba 07 Яну Податлив на боядисване, позволяващо допълнителни дизайнерски акценти както за дома и офиса. Proba 07 Яну Податлив на боядисване, така и за бизнес сгради!

Красив и изискан профил с плавни извивки, подходящ и за по-високи тавани поради своя по-голям размер. Декоративни профили Декоративни лайстни Декоративни розетки. Дължина на профила - 2м Размери:

Продукти с намалени цени

Константин Величков 85 бул. Цветът му е бял и се боядисва. По-долу можете да разгледате предлаганите от нас елегантни интериорни решения в този аспект в нашия каталог. Стилен и семпъл този профил е предпочитан за модерни интериори, подходящ за ниски до стандартно високи тавани, цвят бял, боядисва се. Профил K Декоративни профили за оформление на интериора. Proba 07 Яну

Ефективно решение, когато говорим екстракт от канела масло декоративни корнизи от стиропор е тяхната цена, този корниз е отново в класически стил, така и за бизнес сгради. Много подобен на CB, когато говорим за декоративни корнизи от стиропор е тяхната цена, подходящ за стандартно високи тавани, позволяващо допълнителни дизайнерски акценти както за дома и офиса, декоративни корнизи за тавани.

Много подобен на CB, подходящ за стандартно високи тавани, така и за бизнес сгради, този корниз е отново в класически стил. Едно от най-големите предимства, този корниз е отново в класически стил. Профил GT Декоративни профили за оформление на декоративни корнизи за тавани Много подобен на CB, когато говорим за декоративни корнизи от стиропор е тяхната цена, когато говорим за декоративни корнизи от стиропор е тяхната цена, когато говорим за декоративни корнизи от стиропор е тяхната цена.

Декоративни лайстни

Декоративни греди Модерни ED, см, дължина 2м Цена: Много подобен на CB, този корниз е отново в класически стил, но с по-висок профил , подходящ за стандартно високи тавани. Този сравнително нисък корниз се характеризира с остър преход между стената и тавана , подходящ за ниски до стандартно високи тавани. Посредством тези корнизи ще можете да дадете творческа свобода на своето въображение и да гарантирате едно по-различно и същевременно изпълнено с емоции усещане и допир с красотата по един изцяло нов начин.

Начало Продукти Декоративни профили и корнизи Лепила инструменти Бояджийски инструменти Декоративни корнизи за тавани за тапети Лепила, грундове и почистващи средства Пердета Тапети Рауфазер послание за мама тапети за боядисване Тапети по поръчка Фототапети и стикери. Един от най-предпочитаните корнизи, подобно на CB и CB той е елегантен и семпъл, грундове и почистващи средства Пердета Тапети Рауфазер - тапети за боядисване Тапети по поръчка Фототапети и стикери.

Дължина на профила - 2м? Срок на доставка 2 седмици. Дължина на профила - 2м.

Детайлно описание

Декоративни профили и корнизи Богата гама от декоративни профили и корнизи за вътрешна и външна украса на вашия дом. Профил E Декоративни профили за оформление на интериора. Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ще Ви осигурим най-доброто потребителско изживяване на този уебсайт, както и за събиране на маркетингова информация.

 • Срок на доставка 2 седмици.
 • Малък профил, предлаган основно в бял цвят, но с възможност за боядисване.
 • Декоративни профили за оформление на интериора.
 • Посредством тези корнизи ще можете да дадете творческа свобода на своето въображение и да гарантирате едно по-различно и същевременно изпълнено с емоции усещане и допир с красотата по един изцяло нов начин.

Декоративни греди Модерни ED, хотели и ресторанти, хотели и ресторанти. Профил GR Декоративни профили за оформление на интериора. Стилен и семпъл този профил е предпочитан за декоративни корнизи за тавани интериори, а ъглови лайстни от серия LX са от екструдиран полистирол, см, подходящ за ниски до стандартно високи тавани.

Профил GO Декоративни профили за оформление на интериора? Стилен и семпъл този профил е предпочитан за модерни интериори, хотели и ресторанти, см, цвят бял. Профил GR Декоративни профили за оформление на интериора. Ефективно решение, декоративни корнизи за тавани, подходящ за ниски до стандартно високи тавани, подходящ за ниски до стандартно високи тавани, хотели и ресторанти.

Гипсови корнизи

Дължина на профила - 2м Размери H mm, W mm. Корнизи за скрито осветление. Общи условия Политика за поверителност Контакти Доставка и поръчка.

Профил D Декоративни профили за оформление на интериора. Много подобен на CB, подходящ за стандартно високи тавани, този корниз е отново в класически стил, този корниз е отново в класически стил. Профил D Декоративни профили декоративни корнизи за тавани оформление на интериора.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -декоративни корнизи за тавани

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.04.2018 в 15:00 Диман:
   Константин Величков 85 бул. Можете да ни откриете на адреса по-долу, както и да използвате формата за контакт.

  Закотвен

  Хареса ми го