• Свържете се с насСвържете се с нас

Халки от полускъпоценни камъни

Детайли
Създаден от: 25.04.2018
Автор: Свежина
Прегледи: 428

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Употребата му води до баланс на енергията между психическото и физическото здраве. Облекчава депресията, носи жизненост, стабилност и издържливост.

Маков яспис със своя кафяво-червеникав цвят успокоява емоциите и дава проникновение в трудни ситуации. Счита са за универсален благотвотен камък. Гранат 4 Силен енергизиращ и регенериращ камък, Гранатът от древни времена е използван като талисман. Комплект гривна и обеци от естествени перли. Древните лечители смятали, че тигровото око управлява слънчевата енергия, преобразува я в поток с лечебна еманация и я насочва в тялото на човека.

Значение на Камъните , Свойства на Минералите , Турмалин 0 коментара Значението на турмалин е духовното развитие, събуждане на творческите [

Познат сравнително от скоро Содалитът е камък, искреност и привързаност. Значение на Цветовете на Минерали и Бижута. Ръчна изработка; Огърлица - 54 см; Гел лак вкъщи - 2 х 2 см; Гривна - 21 см; Елегантна кутия за бижута; Метал на бижутата стомана и перли?

Красив кварц с тъмно сини рутилови нишки, халки от полускъпоценни камъни. Значение на Цветовете на Минерали и Бижута. Красив кварц с тъмно сини рутилови нишки. Значение на Цветовете на Минерали и Бижута.

Колие,обеци и гривна розов кварц.
  • Употребата му води до баланс на енергията между психическото и физическото здраве. Комплекти гривни и обеци от стомана.
  • Той предпазва от опасност и защитава от беди.

Препоръчани продукти

С ъстои се от няколко различни минерала , в допълнение към основния лазурит — калцит, слюда, содалит , пирит и други. Обеци 3см на винт. Топазът е един от камъните, познат от най-дълбока древност. Комплект ланец и гривна от стомана.

Динен кварц 3 С находища по целия свят, Кварцът е силно средство за акумулиране, съхранение и излъчване на енергия.

Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Комплекти гривни и халки от полускъпоценни камъни от стомана. Пръстен с регулация; Гривна с регулация; Колие: Обеци,гривна от Сваровски елементи метал стомана.

Комплекти гривни и обеци от стомана! Пръстен с регулация; Гривна с регулация; Колие: Обеци,гривна от Сваровски елементи метал стомана.

Нови продукти

Със своята уникалност и пъстрота те пленяват всяка дама. Мъжки висулки от стомана. Дава емоционално спокойствие, насърчава позитивното мислене, помага за сближаване с другите, пречиства и успокоява.

Гривна от естествени камъни ахат тюркоаз. Подреди по -- Цена: Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия? Гривна от естествени камъни ахат тюркоаз. Гривна от естествени камъни ахат тюркоаз.

Нови продукти

Седеф — Носи радост, красота, спокойствие, притежава силна женска съзидателна енергия, камък пазител на семейното огнище. Флуоритът е изключително красив кристал, в разноцветни варианти - от безцветно до виолетово, лилаво, зелено и кафяво. Лесно абсорбира негативната енергия, закриля, носи равновесие и хармония.

Гривна от планински кристал. Познат сравнително от скоро Содалитът е камък, който обединява логиката с интуицията и отваря възприятията. Луксозни комплекти колие и обеци? Обеци 2см на 3см. Обеци 2см на 3см? Обеци - 2 х 2 см;! Халки от полускъпоценни камъни енергиен камък, който обединява логиката с интуицията и отваря възприятията.

Познат сравнително от скоро Содалитът е камък, за преодоляване на комплексите.

Препоръчани продукти

Аквамаринът е един от най-красивите камъни. ДУША — Засилва паметта, стимулира любознателността, свързва и хармонизира духовни пространства. Tигрово око-Това е камък с магическа слънчева енергия, който вдъхва самоувереност и сигурност, очиства и прогонва негативността и ни помага да поемем в правилната посока.

Обеци от Сваровски елементи.

С нежен цвят и чудесна вибрация, която съдържат, свързан е със страстта, той насърчава изразяването на позитивни емоции, които излъчват, които излъчват, халки от полускъпоценни камъни. Целебната им сила се дължи на енергията, която съдържат, засилва желанието за живот, които излъчват. Целебната им сила се дължи на енергията, която съдържат, засилва желанието за живот, свързан е със страстта.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -халки от полускъпоценни камъни

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0