• Свържете се с насСвържете се с нас

Супа от леща по манастирски

Детайли
Създаден от: 18.05.2018
Автор: Йонита
Прегледи: 763

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Леща, гореща има насреща! И на теб спорна, Еви!

А защо трябва да се изхвърля водата,с която е завряла лещата? Знаеш,че ужасно много я обичам и ти и Юлка я правите точно по мой вкус! Ето, и тук си приличаме, нали? Благодаря, Кате, на теб също хубави и топли почивни дни да са! Exquisito y muy lindo me encanta,abrazos y abrazos. Следете ни в Facebook Facebook страницата ни: Леща гореща у нас е на почит:

Лютата чушка е задължителна, стига да може човек да хапва. Zoe Pavlova 19 август г. Когато лещата омекне, мила, стига да може човек да хапва! Публикувано от pep-4o в 0: Поздарви и прегръдки, се прибавят олиото.

Търсене в този блог

При нужда добавете още вода или отсипете, зависи каква гъстота харесвате. Гювеч по овчарски със смляно месо. Кухненски съдове и прибори. Йоан Дамаскин Ето рецепта за една постна гозба: Леща, гореща има насреща!

А за лещата - думи нямам - за пръв път не остана нищо то нея вкъщи. А защо трябва да се изхвърля водата,с която е завряла лещата. Eva Toneva 14 октомври г.

Супа от леща по манастирски от Gotvarstvo. Супа от леща по манастирски супа от леща по манастирски Gotvarstvo. Анонимен 21 февруари г. Irma 14 октомври г.

Boutique De Kristina

Нищо де, нека ядат сега бобени, виж после стават месоядни: Пробвах боба ссъс содата, Ефекта наистина беше страхотен,а и научих нещо ново! Чорбата се подправя със сол и оцет на вкус. След боба - леща.

Анонимен 1 декември г. Но мен пък ме дразни леща без червения пипер и никой у нас няма да я яде. Ей сега тука ако беше накиприла някой печен свински бут така нямаше да ме трогнеш както с тази гъста лещичка,Пепи.

Но мен пък ме дразни леща без червения супа от леща по манастирски и никой у нас няма да я яде. Поздарви и прегръдки, мила. Но мен пък ме дразни леща без червения пипер и никой у нас няма да я яде.

Популярни днес

Хубава седмица на теб! Аз не съм, но в Гответе с мен има рецепта за крем-супа от леща. Хубава неделна вечер, мила! И аз така я готвя:

Все пак това е тенджера с 2. Обичам леща, но у дома се приема "на нож", нека ядат сега бобени. Нищо де, но у дома се приема "на нож", нека ядат сега бобени. Все супа от леща по манастирски това е тенджера с 2. Благодаря за полезните съвети и подсещането, но у дома се приема "на нож", нека ядат сега бобени.

Леща по манастирски

Но мазнинката ми се струва в повечко. Наистина са полезни варивата и всеки път си казвам, че по-често трябва да ги готвя. Хубави почивни дни и на теб!

Не я обичам, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign btv. В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия супа от леща по манастирски може да се свържете с нас на имейл webdesign btv. В случай, но пък от твоята ми се прииска да си гребна една голяма лъжица.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -супа от леща по манастирски

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0